Het Huisorkest is op zoek naar nieuwe leden. In principe zoeken we studenten onder de 30 jaar, die aan de HU of UU studeren. Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en wil je toch graag meespelen? Neem dan even contact met ons op.

Voor de komende productie zijn we nog op zoek naar violen, contrabas, tuba en hoorn, maar natuurlijk zijn andere instrumenten welkom. Het is niet nodig om auditie te doen, wij zijn een orkest van alle niveau's. Helaas hebben we nu een wachtlijst voor dwarsfluit, trompet en saxofoon en zijn alle plekken voor klarinet bezet. Speel je een van deze instrumenten en ben je toch geïnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje, dan laten we je weten wanneer er weer plek is.

De repetities zijn op woensdag van 20:30 tot 22:00 uur in lokaal 2.07 van Cultuurcentrum Parnassos. Adres: Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Aan het begin van een nieuwe productie zijn er open repetities, je kan dan een kijkje nemen bij het orkest. Deze waren op 24 en 31 januari 2018. De volgende openrepetities zijn weer na de zomervakantie.

Als je eerder bij ons wilt komen kun je ook bij een normale repetitie komen kijken.
Stuur van tevoren even een mailtje naar info@hethuisorkest.nl, dan leggen we de muziek vast voor je klaar.